Land och båt står för dörren.

Men så kan man väl inte säga. Båten har väl ändå med vatten att göra och kan rimligen inte sägas stå för dörren, vilket iofs inte heller land kan göra. Om det inte varit ett jordskred vill säga.

Nu på våren och den sommaren som är på språng (jag misströstar inte utan vet att den som väntar…) så handlar självklart mycket om tiden att få gräsmattor, rabatter och husfixande att kordineras och sedan att utföras. Tomaterna väntas otåligt på. Datorn får därmed till stor del stå oanvänd. (vill jag åtminstone inbilla mig) ❗

Saken är ju också den att när det gäller båt så står faktiskt även sådana på land ibland….och inte sällan alltför länge på land. Det optimala är därmed att få både land och båt att kunna samsas om tiden vilket jag nu försöker ordna till. Att sammanföra allt till samma ställe innebär att man kan pyssla lite här och lite där och däremellan kan det ju säkerligen slinka ner en liten stund av grillande 🙂 Det innebär att förpliktelser kan fixas till under semesterledig tid. Bra va?

Denna helg innebär klippande, båtmålande, båtreparerande, liande till sjön, iläggande av roddbåt och däremellan förhoppningsvis lite tid till solande, ta igen lite läsandetid, och grilllovin.

 Om det inte regnar förståss! :mrgreen:

1 kommentar

  1. En del har det ju slappt, kajak runt på sjön och mysa. Jag sågar ner ett träd för hand, har hållit på i en vecka snart:(


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Men vad tycker Du då?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s