Små tankar vid lunchbordet ang promille, homosexualitet,Annie Lööf etc…..

Oftast brukar jag hålla mig lugn över människor som tjafsar, skriker och gapar över saker som inte är riktigt riktigt. Nu tänker jag dock idag sälla mig till de där som bara tycker vissa saker är skit och bli en ”skällhane”!

 

Läser på Text Tv om en man som påträffades vinglandes ikring i en bil på lite gångvägar. Han hade 3,21 promille i kroppen vid provtagningen. Han var också en så kallad promille ”kändis”, dvs blivit tagen och dömd ett antal ggr för att olovandes ha kört utan körkort och med alkohol i kroppen. Nu blev han dömd till 3 månaders fängelse? Hur tänkte domstolen nu då?

Enbart TRE månader?…..men va f..n är det frågan om. Det här är ju en potentiell ”mördare” som befinner sig ute i trafiken. Klart han ska ha ett antal år i fängelse och där hjälpas ut ur sitt misssbruk för att inte vara en fara för alla barn och vuxna som befinner sig i eller nära trafikområden när han så småningom kommer ut. Jag brukar inte ropa på att ha höga straff men just angående alkohol och trafik så är det oerhört farligt och här måste det till alla klutar för att minska alkoholen på våra vägar. Skärpning!

 

En professor vid Lunds Universitet har rättat sin egen sons tenta enligt Sydsvenskan? Hur tänkte han/hon nu då?

Det värsta är inte enbart den nuvarande  jävs situationen utan att professorn redan förut fått en varning för samma förseelse av Statens ansvarsnämnd. Nu ska han/ hon få ”löneavdrag” innan det kan bli tal om nästa straff nivå, dvs uppsägning. Men oj oj oj då, löneavdrag….puttanes då. Klart professorn skulle stängts av från att ha med tentor att göra redan direkt vid första förseelsen. Absurd situation. Det får aldrig råda någon tvekan om objektiviteten ifråga om tentor etc. Det är en sak som påverkar inte bara de närstående utan alla studenter och dessutom trovärdigheten för Lunds universitet. Skärpning!

 

Enligt diverse media så hade vänsterpartiet i Malmö under 1 majfirandet en pinjata med en bild av centerns Annie Lööf som barnen fick gå lös på med diverse tillhyggen Här är Aftonbladets bild och artikel.

Hur tänkte vänsterpartiet nu då?

Jag är absolut ingen varm anhängare av Annie Lööf och hennes politik (ickepolitik?) men det här tilltaget med pinjatan är rent ut sagt osmakligt. Vill definitivt ge Annie en kram för att hon ska orka med sådana här idiotiska påhitt från motståndarna. Skärpning vänsterpartiet!

 

Ser att organisationen (?) Planka.nu får ett kulturstipendium. Hur tänkte kulturrådet nu då?

Planka.nu är en organisation som uppmanar alla att planka (dvs inte betala) när de åker kollektivtrafik i Stockholm. Planka.nu har fått bidrag på drygt 21 725 kronor i ”litteraturstöd” och 6 345 kronor i distributionsstöd för dess manifest ”Trafikmaktordningen” som agiterar mot bilismen.

Ska man ge bidrag åt lite halvt anarkistiska fria grupper vars syfte är att uppmana till lagbrott? Skärpning kulturrådet!

 

 

Ser också att Mitt Romney relativt nyutnämnde utrikestalesman måste lämna sin post mitt i republikanernas kampanj om vem som ska få kanditera mot Obama.

Tidningen ”Washington Post skriver att den öppet homosexuelle Grenell jagats bort från kampanjen av konservativa som är fientligt inställda till homosexuella” enligt DN. Hur tänkte Mitt Romney nu då?

Kanske ingen blir förvånad över att de konservativa (höger reaktionärt religiösa?) krafterna inom Republikanerna agerar som de gör. Att se alla människor som lika mycket värda är kanske inte det som de gjort sig speciellt kända för. Alla vet ju också att Mitt Romney anser sig vara religiös och tillhöra en viss speciell religion och möjligtvis ska detta då ses som ett ställningstagande också från hans sida mot de homosexuella. Ett enligt min mening absurt ställningtagande i så fall.

Än mer märkligt blir det när man de facto vet att Grenell är homosexuell. Varför, om man nu har en så omoraliskt konservativ syn på homosexuella som man verkar ha i Romneys kampanjläger, anställer man då Grenell för att enbart ca en månad senare behöva kicka honom? Märkligt enär kampanjideologerna måste vara betydligt smartare än så och torde veta vad det är för signaler de nu sänder ut. är detta en markering mot de homosexuella? Hoppas bara nu att de amerikanske homosexuella kommer ihåg detta flagranta betende om att inte alla människor är jämställda inom republikanerna när det kommer till val så småningom. Skärpning Mitt Romney!

 

 

 

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Men vad tycker Du då?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s