Rostig och svag?!

Efter en söndag fylld av städande och bortforslande av 10 stora svarta sopsäckar plus diverse batterier, sopborstar, hinkar, bränsledunkar, pappkartonger, ris till soptippen och ett evigt springande med diverse små lökar som ska ner i jorden, stora krukor som ens inre helt oförklarligt säger till en att det inte ska vara jord i dem över vintern, sommarmöbler och grill som ska in i uthus mm  så känner man sig lite ”svag”. 8)

Tyvär har svagheten gått över i en obestämd känsla av att armar och ben liksom flyter ikring, jag känner dem men kan inte greppa något. Ryggen börjar säga att den faktiskt lever fast den har börjat misströsta över att överleva natten. Fötterna skriker ut sin enorma längtan efter en mild knådande försiktig hand med diverse smörjmedel som trycker och rör upp ens inre känslor så att den totala molande smärtan istället kommer att övergå i en känslosam triggipunkts överbelastning.

Det senare skyller jag på det totalt dödsföraktade äventyret att försöka dra upp den ”lilla” roddbåten vilket resulterade i att den i princip sjönk. Självklart kickade det gamla idrottshjärtat in och de mystiska rösterna skrek i ens inre, du klarar det, du är stark, ge inte upp, lite till, ta i lite, bara lite lite till, kom igen, ja kom igen nu……och nog kom den förbaskade båten nästan upp till ytan igen. I alla fall så pass att det gick att frakta den halvflytande polyesterhögen en liten bit till där jag efter en ENOooooooorm kraftansamling nästan fick upp den. Nu ligger den där till två tredjedelar uppdragen på land men dock inte vänd på…för där tog mitt verkliga Jag, det Jag som säger…ska du överleva nu så ge för fasiken upp, överhanden.

 

Det värsta är nog ändå den där känslan av att ”shit jag är inte så stark längre, snart kan ju två ”vanliga” bli lika starka som jag……..”  😆

Det behövs mycket olja nu! Överallt där det kan klämmas in en snutt ska det smörjas! Rosten har tydligen fått fäste? Kan en litenwhiskypinne vara en bra början?

 

Men ändå känns det rätt så bra………………………..(om jag nu bara överlever natten så…..) 🙄

 

 

2 kommentarer

  1. whisky är ju alltid nyttigt för medelålders män, PS. jag är bra på att massera ömma ryggar och muskler


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Men vad tycker Du då?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s