Expressens Ulf Nilson sällar sig till de som inte anser att sanningen är värdefull!

I sin krönika i Expressen drar den Gamle expressen journalisten iväg med älgakliv till det som så många andra läskunniga för flera dagar sedan kunnat konstatera inte stämmer med verkligheten. Men för Ulf Nilson är inte sanningen det viktiga. Det viktiga för en gammal övervintrad journalist av Nilson,s kaliber är att kunna kasta ur sig så mycket osanningar som helst för att försöka skapa en bild av att Juholt är en fifflare med en  massa lik i garderoben.

När Ulf Nilson basunerar ut ”det är ett samstämmigt krav på sanningen” så är detta just ett försök att försöka mörka hans eget mörker där det som är riktiga fakta inte har någon betydelse.

 Han påstår vidare att det är ”mediernas uppgift att gräva och avslöja” vilket vid första anblicken självklart är en sympatisk inställning. Den inställningen haltar dock direkt  betänkligt eftersom Ulf Nilson själv är den som just skapar ”mygel och bedrägeri” där det egentligen inte finns något.

 Genom just Ulf Nilson och liknande krönikörers skrifter får myglandet ett perfekt ansikte där Nilson skjuter på något som för de flesta insatta redan har förkastats till papperskorgen. Men för Ulf Nilson är inte den faktiska kunskapen som rättsvårdande myndigheter eller för den delen riksdagens beslutande tjänstemän besitter av något värde. För i Ulf Nilson,s värld ÄR Juholt skyldig till både det ena och det andra, även fast det egentligen inte finns belägg för det.

Ulf Nilson är en gammal journalistisk kvarleva från tiden då en Journalist kunde framföra vilka lögner som helst utan att vi medborgare kunde kontrollera eller yttra oss över journalisternas illvilja och okunskap. Den tiden då Journalisterna var allenarådande ifråga om information är över. De flesta har förstått detta. De flesta har förstått att sanningen alltid kommer ikapp, även ikapp en journalist. Tyvärr har inte den gamle journalisten Ulf Nilson kommit ikapp verkligheten. Synd på en sådan gammal goding som han en gång i tiden var. Men tiden springer ifrån många människor, även de journalister som var de häftigaste…..på sjuttiotalet!

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Men vad tycker Du då?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s