Tack ”bollspringarpojkar”!

Finns det egentligen något annat att säga än ett stort Tack till den mycket väl genomförda taktiska match som våra fotbollskillar igår genomförde? 🙂

 Här har Hamrén bevisat att han har taktisk kunskap och att det svenska fotbollsfostrandet gör det möjligt för de flesta spelare att känna hur viktigt det är med att genomföra en klar taktik, även fast den kanske inte jämt är så superunderhållande. Det här var en kollektiv seger där individualister gick med i den kollektiva taktiken. Alla individualister kanske inte hade klarat det?

I ett sådant här läge kan man kanske inte ta fram några enskilda prestationer men mitt minne kommer ändå att komma ihåg den sista länken i kedjan vilken alltid är målvakten. Utan hans lugn och viktiga räddningar är utespelarna ingenting. En speciell person har dock imponerat grundligt på mig i både Finlands matchen och i denna otroligt viktiga match mot de ”Oranga”. Lustig vet jag inte om det är en kulig kille men oavsett hans namn så är han i dag en världsback….aldrig fel och vilka brytningar. Fantastisk!

Tack!……………….nu blir det lättare med en kommande vinter! 😆 😆 😆

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Men vad tycker Du då?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s