Efterdyningarna…

..av sommaren har satt sina spår i möjligheterna/ orken att blogga.

 Det har varit rent vädermässigt en fantastisk sommar. När regnet  i början på augusti äntligen började droppa så smått var det efter nästan 5 veckor av torka, inget gräsklippande men ett evigt vattnande med hink och kanna *suck*. Men solen var ändå skön för mig som tog tillf’ället i akt att verkligen ligga in den nya solstolen men på samma gång förskräcklig i och men att man de facto inte får så mycket uträttat. Vem orkar snickra, måla, rensa och däremellan läsa när solen steker ner på ens hjässa och de gråa håren av ren förskräckelse börjar återta dess naturliga blondhet (eller var det endast en subjektiv iaktagelse 🙂 )

 I markerna hölls svampen och bären borta av bristen på fukt och därför var det meningslöst att ta sig ut i naturen för lite nyttigt motionerande. Tillsammans med den dagliga dosen av fyra timmars grillningar så har det fått vissa uttryck i kroppens mittsektion vilket   man troligen får slita ett antal månader för, för att försöka minska till nästa grillsäsong, för tänk om solstolen inte skulle bära vikten av den mänskliga vällevnaden :)?

Självklart är det lite mycket prat om ett slags vilande och den rena verkligheten är nog den att det även hunnits med att spikas, sågas och blåsa lite kallt på alla små blåsor man nuförtiden så lätt får i lilla handen. Tyvärr inte lika mycket vilande arbete som jag dock önskat har skett.

Något som dock fått en stor portion vilande är allt vanligt läsande men det skyller jag på att jag helt plötsligt under sommaren började sova runt 8 till 9 timmar flera dagar i veckan till skillnad mot de vanliga 4 till 5 timmarna. Det ger ju självklart vid handen att läsutrymmet minskade drastiskt. Framförallt i beaktande av att man naturligtvis inte kunde dra ner på den dagliga dosen av grillning med tillbehör ;). Konsekvenserna har dock sista veckan fått mig att ångra den vällustiga levnaden för nu är Bok och artikelhögarna gigantiska och uppskjutningarna av diverse deadlines har redan satt igång. Konstigt hur kreativ man kan vara ibland!

 

Nu är dock det vardagliga livet sakta på intågande men först ska vi klara av resten av takläggningen och, inte att förglömma, vi måste såklart se på det stundande VM i fiidrott. Ni som inte är sportintresserade, ta ändå chansen att försöka se lite av friidrottandet. Tjusningen med denna idrott är ju att det är så många varierande idrotter så att det aldrig blir tråkigt. Inte bara ett pangande av boll eller puck utan för det mesta ett indivbaserat fysiskt kunskapstest med i många grenar ett betydande inskott av taktik.

 

Hoppas vi nu ses lite oftare !

 

1 kommentar

  1. Välkommen in i medelåldern!

    Du verkar ha haft en skön sommar


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Men vad tycker Du då?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s