Troligen har..

…jag i vanlig ordning missat något enastående viktigt i det mediala konsumtionsmönstret.

 

Det kanske iofs inte är så konstigt eftersom jag sällan har möjlighet att se på TV och det är nog fortfarande så att just det mediet är lite ledande i genomslagskraft?!

 

Jag skrev för ett tag sedan om den här ”dating”sajten som inriktat sig på att fixa partners åt redan gifta. Nu har jag sett  på TV en serie som heter ”Cheaters”? Det är möjligt det är en gammal serie. Den går i alla fall ut på att spionera på en del av ett par och kolla in när denne håller på och ”strular” runt. I slutet får man sedan se hur de avslöjar allt för den andra delen av paret och hur denne i sin tur konfronterar partnern. Även den som strulat med strularn tas med i allt.

När blev vanliga människors kärlek och partner- problem big business?

 

Det är naturligtvis sorgligt när en del av ett par inte kan hålla sig inom ramarna för vad de har kommit överens om. Det kommer säkerligen alltid att finnas vissa människor som letar, letar och tror att gräset är grönare på andra sidan stängslet. Att de enbart tänker på sin för stunden egocentrerade lycka är enligt mitt sätt att se saken på enbart ett problemområde för dem själva och deras tydligen bristfälliga förmåga att älska sig själva och finna en trygghet i dem själva. Problemet kan dock  få konsekvenser för andra såsom partner, barn och familj och även så för den som de strular runt med. Detta verkar inte bekymra den som strular vilket då naturligtvis har med deras bristfälliga inre att göra.

 

Däremot är det självklart att de medieintressen som antagligen styr och ställer med dessa i grunden olyckliga människor är en värre förstörare och visar prov på ett ännu värre moraliskt beteende.

Som jag sagt förr så finns det väl ingen anledning att hjälpa till och förstöra för människor och gotta sig i vanliga personers olycka?

 

Är det här en trend inom mediebranchen?

 

Eller är det bara jag som i vanlig ordning har sovit mig igenom  en trend och nu reagerar i efterhand 🙂

 

 

1 kommentar

  1. håller fullständigt med dig.
    Det gör så ont när man blir sviken, förstår inte varför man vill gör TV av detta. Verkar som många är avtrubbade känslomässigt.
    Varför vill man se andras olycka?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Men vad tycker Du då?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s