Utan arm…

..vaknade jag med imorse. Det låter ju hemskt men det är snarare som så att vänsterarmen värker, hänger och dinglar. Ja, nu brukar väl i och för sig armar hänga där utåt sidorna och dinglar gör de då automatiskt när man mot  förmodan och alltid ofrivilligt råkar röra sig 🙂

Hur kommer det sig att en stark (hm hm hm) arm helt plötsligt under en natt kan börja värka? En axel som dessutom verkar vilja känna sympati för den dinglande lemmen (armen nu alltså). 😎  och därmed börjar det sticka lite grann i den. Ungefär som att den säger..hördu Micke se till och fixa min kompis lefty här annars så ska du få se på andra..”semlor”!

Det är naturligtvis djupt orättvist. JAG har absolut inte gjort mig skyldig till något som skulle göra så att armen och axeln har anledning att under natten bli sura på mig. Jag är ju självklart helt neutral till mina lemmar. Ingen går före den andre.

Säkerligen är det en kombination av dålig sömn, rullande kropp och en vana av att vilja komma högre upp. Dvs sova på arm och axel. Uppåtsträvandet gör sig tydligen påind även under sömnens inverkan.

Det här förstår säkert de flesta inte är så väldigt allvarligt, för det kommer säkert att vara borta innan kvällning. Det kanske kan ses som en påminnelse över alla de som faktiskt vaknar varje dag med lite eller mycket värk här och där på kroppen. En påminnelse över att inte glömma alla de som är mer eller mindre sjuka. Mina tankar går till dem.

Jag kan ändå glädja mig över att det är vänstern som värker och dinglar bredvid och försöker hänga på tåget. Vänstern kan man oftast vara utan. Värre är det med högern. Den klarar man sig definitivt inte utan. Om det inte gäller viss politik förstås 💡

Nu är det ändå dags för första kaffet för dagen. Jobbigt när man inte får in sina små behov av det man behöver i tid. Kroppen blir som en SJ konsument. Den skriker och protesterar i högan sky! Jag kan dock inte jämföra mig med en SJ ledning utan går snällt iväg till kaffebryggaren för att försöka göra konsumenten tillgodo, utan att skylla på något  eller någon annan.

Snart kommer skidskytte VM med Helena och de andra tjejerna. Hoppas det går bättre för dem än för killarna igår eller för Djurgården som alltid har så förbenat svårt för Luleå! *suck*

1 kommentar

  1. tur att det var vänstra lemmen, så du orkar vända blad i kväll!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Men vad tycker Du då?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s