Det undermedvetna…

…….spelar en spratt brukar man kasta ur sig ibland, utan att tänka efter vad sprattet i så fall skulle innebära.

Idag börjar ett Nytt år….dvs jag fyller år. I min almanacka har jag sista tiden sett att Jag själv skrivit in min Egen födelsedag?! Hur är minnet då? Eller vill det undermedvetna säga mig något.

 Eftersom jag antagligen skrev in det nån gång efter nyår så kanske det inte har direkt med det undermedvetna att göra att jag skrivit in det. Snarare handlar det kanske mer om ett slags Alzheimer light. Ett sätt att hålla koll på mig själv kanske?

Däremot så kollade jag lite nogrannare idag på vad jag skrivit in i almanackan. Mysko! Jag har skrivit in 33 år? Trettio tre år…vad menar mitt undermedvetna med detta. Jag själv vet naturligtvis hur gammal jag är ( den lighta sjukdomen är naturligtvis inte riktig) så varför står det trettio tre?

Vill något eller någon säga mig något? Är jag som en 33 åring? Jo ibland så…eller egentligen inte för jag e ju skiteffektiv, pigg, ungdomlig och energisk men de flesta runt 33 år som jag känner e ju skittröga, slöa och initiativlösa.  😳 Nu försvann säkert bjudbärsen av mina vänner! 🙂

Vill jag vara trettio tre? Nä absolut inte. Tänk att behöva uppleva allt igen *s* Nej nej, det måste vara något annat som ska fram. Något i mitt liv som ska belysas? Någon i min omgivning som ska se mig som 33? ..hm hm hm..

Så! Vad försöker det undermedvetna säga mig?

Vem står för det undermedvetna?

Många andra har sina förklaringar av det undermedvetna…mer eller mindre realistiska! Här är ett exempel på ett synsätt…..haken är naturligtvis att det i slutändan skapas en möjlighet för andra att tjäna pengar……ja ja ja *suck*

Ditt undermedvetna är vad du verkligen är

När du tänker på dig själv är det genom ditt medvetna sinne (jfr engelskans mind), d v s den delen du är fullt medveten om, har kontroll över och anser vara ditt riktiga ”jag”. Men den största och mest dominanta delen av sinnet är den du är generellt omedveten om: ditt undermedvetna.

Även om det kan verka som om ditt medvetna jag har kontroll över besluten du fattar så är det styrt av begären från ditt undermedvetna, som är ditt riktiga jag. Inte förrän du lär dig att förstå det, kommer du att kunna känna eller förstå dig själv.

Det undermedvetna är sätet för känslorna

Ta herraväldet över ditt undermedvetna, låt det arbeta för dig och bli en vinnare i livet”

//Hypnosinstitutet

MONEY makes the world go around…….and maybe the mind too….

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Men vad tycker Du då?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s