Strömming

Nu när det är dags för lunch kom jag att tänka på i helgen då jag för första gången i mitt liv skulle ge  mig i kast med att laga till massa strömmingsfileer i diverse olika inläggningar od.

Nu använde jag dessutom en kokbok : Ulli Kyrklund,s ”Strömming och sill”.

Blev det bättre för det då? Nääääääääää…..en stor portion med tomatinläggning går iofs att äta. En läggning med någon slags senapsröra var god i liten mängd men lådan med strömming och makaroner blev ju bara såååå äcklig. Bara att kasta direkt. *suck*

Det är inget kul när man gått och längtat och haft Waxholms hotells glada strömmingsinläggningar i smaklökarna en tid.

Tar nog ett tag innan man inhandlar nästa gäng strömmingar!

Har Du något bra recept på någon god strömmingsrätt så mottages det tacksamt.

En strömming hit o en strömming dit men de flesta slank i diket …..

6 kommentarer

  1. Varför inte pröva majonnäsgravad strömming med vitlök!

    • Låter häftigt!
      Hur gör man då?

      • man gör efter receptet, då blir det helt rätt. Supergott!

      • när är strömmingen klar? inga light-produkter!

      • Strömmingen får nog vänta på sin inläggning ett tag.
        Lightprodukter är mycket bra saker. Svenska folket håller på att växa ur sig själva och därför behövs bra lightsaker. Grundregeln för lightprodukter är att det ska innehålla ungefär hälften så mycket fett som den ”normala” produkten.
        Gotti gott gott…

      • Man blir inte fet av mat som är lagad från grunden av naturliga råvaror, och normala ”produkter”. Det är halv fabrikat, SOCKER, transfetter och för lite motion.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Men vad tycker Du då?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s